Medewerkers

Een plaats met speciale aandacht voor een toffe werksfeer en een goede band met collega’s waarbij wederzijds respect en open communicatie hoog in het vaandel gedragen worden.

Nieuwe specialisten vervoegen de rangen

Doorheen 2021 mochten we alweer 6 nieuwe specialisten verwelkomen in ons ziekenhuis.

De dienst neurologie kreeg dr. Olivia Kamoen erbij, haar aandachtsgebieden situeren zich bij beroertezorg en epilepsie.

Op kindergeneeskunde werden dr. Marlies Dirickx, pediater, en dr. Sema Koc Erdon, kinderpsychiater, verwelkomd.

Cardiologie werd versterkt met de komst van dr. Thalia Bekelaar, zij heeft een bijzondere aandacht voor hartfalen en cardiale beeldvorming.

Dr. Wouter Min vervoegde het team radiologie en Helena Claerhout startte in het labo als klinisch bioloog.

Dr. Johan Debeuf benoemd tot hoofdarts

Dr. Johan Debeuf, die in 2012 al aan de wieg stond van het multidisciplinair pijncentrum Algolier, en sinds 2017 medisch diensthoofd anesthesie was, werd in april 2021 benoemd tot hoofdarts van het ziekenhuis.

Interne communicatie digitaliseert verder

Niet alleen de covid-pandemie en verhoogde druk op de budgetten, maar ook de algemene digitalisering van ons dagdagelijkse leven zorgden ervoor dat we steeds vaker op een digitale manier met elkaar communiceren. Zo maakte de gedrukte versie van het “Maggezien”, het personeelsmagazine voor en door collega’s, plaats voor een online versie. Ook andere interne initiatieven kregen een digitale vertaalslag. Zo konden collega’s op complimentendag een compliment naar elkaar versturen via een op maat gemaakt platform, en ook tijdens het eindejaar werd van ditzelfde platform gebruik gemaakt om gepersonaliseerde eindejaarswensen te versturen.